facebook instagram youtube
  • Orburuak labean

    Laboren eskuragai

    • Orburua
    • Gatza
    • Oliba olio birjina extra

    OSAGAIAK
    • 8 orburu
    • Gatza
    • Oliba-olio birjina estra


    PRESTAKETA
    Zurtoina eta goiko partea moztu eta punta gogorrak kendu. Orburuak sakatuko ditugu hostoak separatzeko.
    Sartu labean, 180ºC-an berotuta, goitik eta behetik beroarekin eta erre ordu batez gutxi gorabehera
    Hostoak banatu baino 10 minutu lehenago pausatzen utzi, lore-efektua eman eta zerbitzatu.


    IRUZKIN DIETETIKO
    Orburuak maite badituzu, errezeta hau ezin hobea da zuretzat. Gainera, ez du ia elaboraziorik behar eta lehen plater edo sarrera gisa jateko aukera ezin hobea da.
    Bitamina eta mineraletan aberatsak dira eta fitoesterolak ere badituzte, kolesterola eta triglezeridoak kontrolatzen laguntzen dutenak. Oliba- olioari esker, gantz-azido esentzialak eta E bitamina lortzen ditugu.