
Laboren eskuragai
- Ilar txikia
- Arrautzak
- Tomatea
- Oliba olio birjina extra
- Gatza
- Baratxuria
- Piper beltza
4 PERTSONENTZAKO OSAGAIAK
PRESTAKETA
Tomateak garbitu eta zuritu.
Uran egosi ilarrak 7 minutuz.
Lapiko batean olioarekin baratxuria egosi, kolorea hartu arte.
Ilarrak, tomatea, gatza eta piperbeltza gehitu eta dena egosi 10 minutuz.
4 kazoletan banatu eta labean sartu.
Jarri arrautza-zuringo bat kazola bakoitzean, eta egosi labean, 190 °C-an berotuta, 3-4 minutuz.
Gorringoa gehitu eta sartu beste 2 minutuz labean.
COMENTARIO DIETÉTICO
Errezeta hau, arrautza osagai nagusia denez, bigarren plater bezala jateko oso aukera egokia eta erraza prestatzeko bihurtzen da. Errezeta hau, proteinetan, arrautzari eta ilarrei esker, eta mikronutrientetan aberatsa da.