Laboren eskuragai
- Azalorea
- Arrautzak
- Gazta
- Gatza
- Espezieak
- Txanpinoiak
- Tomatea kontserban
OSAGAIAK (2 pertsonentzako)
PRESTAKETA
Pizzaren masa prestatzeko, lehenik, azalorea xehetu eta gaztarekin nahasiko dugu. Arrautza, gazta eta piperbeltza bota, dena integratua egon arte nahastu. Labe-erretilua paperez estaliko dugu, eta bertan masa jarri, biribil forma emanez.
10 minutuz sukaldatuko dugu. Bitartean, gainerako osagaiak prestatu eta moztuko ditugu. Pizzaren oinarria eginda dagoenean, atera eta osagaiak gainean jarri. Berriro pizza labean sartuko dugu, 10 minutu inguru. Denbora pasatutakoan atera eta prest egongo litzateke.
IRUZKIN DIETETIKOA
Azalore-pizza hau aukera ezin hobea da glutenik gabea eta irin-txuri gabea baita. Pizza hau oso azkar egiten da eta gehien gustatzen zaizkizun osagaiak gehitzen ahal dizkiozu gainean.