Laboren eskuragai
- Ilar txikia
- Arrautzak
- Tomatea
- Oliba olio birjina extra
- Gatza
- Baratxuria
- Piper beltza
4 PERTSONENTZAKO OSAGAIAK
PRESTAKETA
Tomateak garbitu eta zuritu.
Uran egosi ilarrak 7 minutuz.
Lapiko batean olioarekin baratxuria egosi, kolorea hartu arte.
Ilarrak, tomatea, gatza eta piperbeltza gehitu eta dena egosi 10 minutuz.
4 kazoletan banatu eta labean sartu.
Jarri arrautza-zuringo bat kazola bakoitzean, eta egosi labean, 190 °C-an berotuta, 3-4 minutuz.
Gorringoa gehitu eta sartu beste 2 minutuz labean.
COMENTARIO DIETÉTICO
Arrautza osagai nagusia denez, errezeta hau bigarren plater gisa jateko oso egokia eta prestatzeko erraza da. Proteinetan, arrautzari eta ilarrei esker, eta mikronutrientetan aberatsa da.