Laboren eskuragai
- Irina
- Lino haziak
- Arrautzak
- Gatza
- Legamia
- Haziak
OSAGAIAK
PRESTAKETA
Nahastu osagai guztiak eta masa, aldez aurretik koipeztatutako silikonazko molde batera bota. Gainean gustoko dituzun haziak bota, apaintzeko. Aurrez berotutako labean sartu 180ºC-tara 25 minutuz, sukaldatu arte. Ondoren hozkailuan gorde.
Kantitateak hirukoiztuz gero eta formatu handian egin ezkero, ogi handi bat aterako da 9 zati ingurukoa
IRUZKIN DIETETIKOA
Irin osasuntsuak eta lihoaren hazien propietate guztiak ditu: zuntz, manganeso, B1 bitamina eta, batez ere, omega 3 gantz-azidoak. Lihoa ezinbestekoa da prestaketa honetan, testura eta hezetasuna emango baitizkio ogiari.
Moldeko ogia prestatzea oso erraza da, ez baitu oratu beharrik, eta horrela ez duzu ezer zikintzen!